Εκδρομές από τη Navigatus

Half Day #1: Αδάμα - Κλήμα - Συκιά - Κλέφτικο

Μετάβαση και ξενάγηση στις παραλίες  Κλήμα , Συκιά και Κλέφτικο με δυνατότητα για μπάνιο και επιστροφή. Διάρκεια 4 ώρες. Η ώρα αναχώρησης για τις Half Day εκδρομές είναι στις 10:00 το πρωί ή στις 15:00 το μεσημέρι.

FromEUR 920
Book Now

Half Day #2: Αδάμα – Σαρακήνικο – Πολλώνια

Μετάβαση και ξενάγηση στις παραλίες  Σαρακήνικο και Πολλώνια με δυνατότητα για μπάνιο και επιστροφή. Διάρκεια 4 ώρες. Η ώρα αναχώρησης για τις Half Day εκδρομές είναι στις 10:00 το πρωί ή στις 15:00 το μεσημέρι.

FromEUR 920
Book Now

Full Day #1: Αδάμας προς Τσιγκράδο

Από Αδάμα για Συκιά, Κλέφτικο, Προβατά, Φυρίπλακα και Τσιγκράδο Στάση για φαγητό Προβατά. Διάρκεια 8 ώρες. Μετάβαση και ξενάγηση στις παραλίες Κλέφτικο , Φυρίπλακα και Τσιγκράδο με δυνατότητα για μπάνιο προτείνουμε στάση για φαγητό στον Προβατά και επιστροφή. Η ώρα αναχώρησης για τις Full Day εκδρομές είναι στις 10:00 το πρωι.

FromEUR 1'290
Book Now

Full Day #2: Ο γύρος της Μήλου.

Από Αδάμα για τον Γύρο της Μήλου με στάση Πολλώνια για φαγητό. Διάρκεια 8 ώρες. Η ώρα αναχώρησης για τις Full Day εκδρομές είναι στις 10:00 το πρωί.

FromEUR 1'290
Book Now

Full Day #3: 3 Islands - Αδάμας προς Κίμωλος

Από Αδάμα για Πολύαιγος - Γαλάζια νερά με στάση Πολλώνια για φαγητό. Διάρκεια 8 ώρες. Η ώρα αναχώρησης για τις Full Day εκδρομές είναι στις 10:00 το πρωί. Μετάβαση και ξενάγηση στο νησί του Πολυαίγου και στην κοντινή παραλία Γαλάζια νερά με δυνατότητα για μπάνιο, προτείνουμε στάση για φαγητό στα Πολλώνια  και επιστροφή.

FromEUR 1'200
Book Now

Full Day #4: Αδάμας προς Πολύαιγο

Από Αδάμα για Σαρακήνικο-Κίμωλος (Ψάθη) με στάση στο Πρασονήσι για φαγητό. Διάρκεια 8 ώρες. Η ώρα αναχώρησης για τις Full Day εκδρομές είναι στις 10:00 το πρωί. Μετάβαση και ξενάγηση στις παραλίες, Σαρακήνικο, στο νησί της Κίμωλου  με δυνατότητα για μπάνιο στην παραλία της Ψάθης και προτεινόμενη στάση για φαγητό στο Πρασονήσι  και επιστροφή.

FromEUR 1'250
Book Now