Μεταφορές από τη Navigatus

Ο πιο ιδιωτικός πολυτελής και ασφαλής τρόπος για να επισκεφτείτε εσείς και η παρέα σας πολλά νησιά και την Αθήνα! Είμαστε εδώ για να παρέχουμε ασφαλή μεταφορά σε οποιοδήποτε από τα άλλα νησιά των Κυκλάδων που μπορεί να θέλετε να εξερευνήσετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Μεταφορά Μήλος - Αθήνα

Όλοι γνωρίζουμε ότι ένα από τα μεγάλα μειονεκτήματα των ταξιδιών είναι οι μεταφορές. Ατελείωτη αναμονή, τρένα και λεωφορεία γεμάτα με κουρασμένους, ιδρωμένους τουρίστες ... αλλά η Navigatus  έχει την απάντηση. Μετά την άφιξη σας στην Αθήνα επιλέξτε να ταξιδέψτε στη Μήλο με στυλ με ένα από τα  κομψά σκάφη της Navigatus, απολαμβάνοντας την διαδρομή στα μπλε νερά  του Αιγαίου πελάγους . Κατά την διάρκεια του ταξιδιού υπάρχει η πιθανότητα να δείτε δελφίνια και σίγουρα θα έχετε μια μοναδική θέα από  πολλά ελληνικά νησιά καθώς θα τα περνάμε. Πάνω απ 'όλα η μεταφορά σας θα είναι ήρεμη, χαλαρωτική και αξέχαστη.  

FromEUR 1'500
Book Now

Μεταφορά Μήλος - Μύκονος

Η μετακίνηση από την  Μήλο προς την  Μύκονο σας δίνει την ευκαιρία να δείτε τα  νησιά Σίφνο και Πάρο καθώς θα περνάτε ενώ παράλληλα μπορείτε να γνωρίσετε  το Αιγαίο πέλαγος  στα ασφαλή χέρια ενός από τους έμπειρους καπετάνιους μας. Σε μόλις τρεις ώρες κομψών ταξιδιών μπορείτε να βρεθείτε  στις διάσημες παραλίες και να απολαύσετε τα αξέχαστα πάρτι της Μυκόνου... ή ακόμη και να τραβήξετε μια selfie μπροστά από τους εμβληματικούς ανεμόμυλους.

FromEUR 1'500
Book Now

Μεταφορά Μήλος - Σαντορίνη

Ταξιδεύοντας από τη Μήλο στη Σαντορίνη είναι μια αρκετά μεγάλη διαδρομή. Μπορείτε να πάτε  με πλοίο, ή μπορείτε να επιλέξετε μια από τις πολυτελείς μεταφορές μας για να κάνετε πραγματικά το ταξίδι τόσο συναρπαστικό όσο ο προορισμός.  Η Σαντορίνη βρίσκεται 95 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μήλου και ταξιδεύοντας με ένα από ολοκαίνουργια και υπερσύγχρονα  σκάφη του στόλου μας θα φτάσετε στον προορισμό σας με άνεση και με πολλές εκπληκτικές εικόνες από την διαδρομή σας στο αιγαίο πέλαγος.

FromEUR 1'500
Book Now

Μεταφορά Μήλος - Σίφνος

Το νησί της Σίφνου τα τελευταία χρόνια  έχει γίνει ένας προορισμός για πάρτι και γκουρμέ  γευστικές εμπειρίες και αξίζει μια επίσκεψη. Ένα ταξίδι με σκάφος της  Navigatus σας προσφέρει  μια μοναδική εμπειρία καθώς μπορείτε να αποφύγετε  τα πλήθη και να ταξιδέψετε με άνεση  χαλαρώνοντας και ακούγοντας τη μουσική που έχετε επιλέξει. Θα φτάσετε στον προορισμό σας με άνεση και με πολλές εκπληκτικές εικόνες από την διαδρομή σας στο αιγαίο πέλαγος.

FromEUR 900
Book Now

Μεταφορά Μήλος - Σέριφος

Η παρθένα Σέριφος αξίζει μια επίσκεψη, έστω και μόνο για δείτε  τον θρόνο του Ψαροπύργου ή αλλιώς  του Κύκλωπα. Μια μεταφορά με ένα από τα σκάφη της navigatus σας επιτρέπει να κάνετε το ταξίδι στη Σέριφο με πραγματικό στυλ, δίνοντάς σας τον απόλυτο έλεγχο του ταξιδιού σας, χωρίς πλήθη, χωρίς φασαρία, με τη μουσική που έχετε επιλέξει να ακούτε και την δυνατότητα για στάση  για κολύμπι σε κατά τα άλλα απρόσιτες παραλίες.

FromEUR 900
Book Now

Μεταφορά Μήλος - Φολέγανδρος

Η Φολέγανδρος σήμερα είναι σαν τη Σαντορίνη πριν από τριάντα χρόνια, ένα φιλόξενο ελληνικό νησί με την καταπληκτική κατάλευκη Χώρα και μια προσήλωση  στην παράδοση που σας επιτρέπει να νιώσετε ότι βλέπετε την πραγματική Ελλάδα. Αν θέλετε να ζήσετε κάτι διαφορετικό, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Κάντε τη μεταφορά σας στη Φολέγανδρο μαγική ναυλώνοντας ένα σκάφος της  Navigatus για το ταξίδι σας, απολαμβάνοντας μια πολυτελή διαδρομή και μια  απαράμιλλη έκθεση σε αυθεντικές ελληνικές εμπειρίες.

FromEUR 1'100
Book Now